Szép Magyarország magazin

Szép Magyarország magazin
(alapítva: 2004-ben)

A Szép Magyarország magazin látványos képriportjaiban Magyarország legszebb tájait és épített emlékeit mutatja be, részletes leírással és bőséges illusztrációs anyaggal (fényképekkel, grafikákkal, térképekkel).
A Szép Magyarország magazin egyesíti az utazási magazinok értékeit - napra kész információit-, egy művészeti magazin szépségével.
A magazin lapszámai segítségével az olvasók egyaránt megismerhetik Magyarország népszerű és kevéssé ismert tájait. A beszámolókat szállás, program és étkezési ajánlatok egészítik ki.

A Szép Magyarország magazin teljes terjedelmében belföldi utazási helyszínek bemutatásával foglalkozik.

A Szép Magyarország magazin az elmúlt években az olvasók szeretete mellett, kiérdemelte a szakma elismerését is, ezt mutatja többek között a Műemlékek Nemzeti Gondnokságától kapott "Jövő Nemzedékért" díj illetve a Zsolnay médiapályázat első helyezése.

2009 évi lapszámainkból:


2009/1 A római limes története
2009/2 Északi várak útján - 24 felső-magyarországi vár története
2009/3 Királynék, hercegnők, szentek

Előfizetés, megrendelés:
Szép Magyarország magazin
e-mail: kiado@szepmagyarorszag.hu
Tel: (1) 332-3261
Fax: (1) 332-3261
Postai cím: Civertan Bt., 1064 Budapest,
Izabella u. 69. Fsz. 2.
www.szepmagyarorszag.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Kapcsolodó cikkek:


Pannónia útjain - megjelent a Szép Magyarország magazin tematikus különszáma | részletek
Pannónia útjain - megjelent a Szép Magyarország magazin tematikus különszáma Pannónia útjain címet viselő tematikus lapszámunk a római kor hazai emlékanyagának egy jóval szelesebb körű feldolgozására vállalkozik, mint a tavalyi évben kiadott "A római birodalom határai - A limes" címet viselő lapszámunk. Mindkét kiadvány annak a folyamatnak az előkészítését mutatja be,...

Megjelent a Szép Magyarország 2010/1. száma | részletek
A 2010-es Szép Magyarország Magazin első számának tartalmából Visegrád ezer éve Ispáni vár Az esperesi templom Láthatatlan Visegrád A rómaiak emlékezete És még rengeteg hasznos és érdekes dolog Visegráddal kapcsolatban. A magazin megrendelhető a civertan@civertan.hu email...

Cikk a Szép Magyarország Magazinról | részletek
Kedves bemutatócikk jelent meg a Népszabadság napilapban 2009. év végén a Szép Magyarország Magazinról. Jó érzés arra gondolni, hogy az újságos standokat elárasztó bulvárlapok mellett arra érdemesnek találtatott a Szép Magyarország folyóirat, hogy bemutassák szándékait és 2009-es lapszámait. A 2010-es évben folytatva a megszokott színvonalas témaköröket jelenik meg a Szép Magyarország Magazin a...

1 |


Legfrissebb bejegyzések:
2015-11-25
329 év után elérte eredeti magasságát a Regéci Vár öregtornya
 | részletek
Felkerült az öregtoronyra a tetőzet, így az I. Lipót császár és király parancsára 1686-ban...
2015-11-20
A Regéci vár fejlesztésének műszaki zárása
 | részletek
2015. november 13. Regéc Község Önkormányzata "A REGÉCI VÁR, AHOL II. RÁKÓCZI FERENC...
»» minden bejegyzés

Egri Érseki Palota Kulturális, Turisztikai és Látogatóközpont

Élő vár zemplénben!

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.